5. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası 3. İcra Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

10 Ocak 2020

5. Esnaf ve Sanatkârlar Şurası 3. İcra Kurulu Toplantısı 21 Kasım 2019 Perşembe günü Bakanlık Makamı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak’ın başkanlık ettiği Kurula İcra Kurulu üyelerinden; Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESKOMB Genel Başkan Vekili Mustafa Alan, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Barca ile ilgili kurumların ve genel müdürlüğümüzün temsilcileri katıldı.

Toplantı, Daire Başkanı Nuray Çelik Ceylan tarafından yapılan sunumla başladı. Ceylan, 4. ve 5. Esnaf ve Sanatkârlar Şura kararlarına ilişkin gelişmeler, yürütülen çalışmalar ve bu çalışmalar neticesinde gerçekleşen son durum ve 6. Şura kapsamında Kurul üyelerine bilgi verdi. Yaklaşık iki saat süren toplantıda İcra Kurulu üyeleri esnaf ve sanatkârların mevcut durumu hakkında istişarelerde bulunuldu. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sonlandırıldı.