Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce Federasyonlar ile Toplantı Düzenlendi

05 Haziran 2024

Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce, hazırlıklarına devam edilen 6. Esnaf ve Sanatkâr Şurası ve yeni Esnaf ve Sanatkâr Strateji ve Eylem Planı çalışmaları kapsamında, 4 Haziran 2024 Salı günü; Türkiye Fırıncılar Federasyonu, Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu, Türkiye Kasaplar, Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu, Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu başkanları ve temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Sektörlerin sorunlarının ve bu doğrultuda yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği toplantıya; Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Seçkin CENKIŞ ve Daire Başkanı Zehra ARSLAN UYSAL ile Ticaret Uzmanları Halil Burak ŞAHİN, Erhan KÖKSAL, Nazan ZER, Pelin ÖRTEN DEMİRCİ, Canan YILDIZ ve Murat ÖZDİLEK ile Ticaret Uzman Yardımcısı Şeyda ORAK iştirak etti.

Bu kapsamda üçüncüsü düzenlenen toplantı ile Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce 13 mesleki federasyon ile yapılması planlanan istişare buluşmaları tamamlanmış oldu.