Kooperatifçilik Otobüsü Malatya’da İlçe Ziyaretlerini Tamamladı

28 Temmuz 2020

20 Temmuz Pazartesi günü Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen açılış toplantılarının ardından 21-24 Temmuz tarihlerinde Malatya’daki 11 ilçe ziyaret edildi, yerel yöneticiler, muhtarlar, girişimciler ve kooperatif temsilcileriyle bir araya gelindi.
 
21 Temmuz Salı Hekimhan ve Kuluncak İlçe Ziyaretleri
Hekimhan Öğretmenevi’nde yapılan istişare toplantısına Hekimhan Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp AKSOY, Hekimhan Belediye Başkan Yardımcısı, muhtarlar ve kooperatif ortakları katılmışlardır. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapılmıştır. Toplantının ardından, Kuluncak Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan istişare toplantısına Kuluncak Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp AKSOY, Kuluncak Belediye Başkanı, Muhtarlar, Kuluncak Ziraat Odası temsilcileri ve kooperatif ortakları ve yöneticileri katıldılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı.
 
22 Temmuz Çarşamba Doğanşehir, Akçadağ ve Darende İlçe Ziyaretleri
Doğanşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan istişare toplantısına Doğanşehir Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Doğanşehir Belediye Başkanı, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kooperatif temsilcileri katıldı. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı. Toplantının ardından, Akçadağ İlçesi kapalı Pazar yerinde yapılan istişare toplantısına Akçadağ Kaymakamı,  Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı, Kooperatif temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar katılım sağladılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı. Sonrasında Turgut Özal MYO toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına Darende Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Darende Belediye Başkanı, MYO Müdürü, Kooperatif temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar katılım sağladılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı.
 
23 Temmuz Perşembe Doğanyol, Pütürge ve Kale İlçe Ziyaretleri
Kooperatifçilik Otobüsü’nün 23 Temmuz Perşembe günü ilk durağı Doğanyol ilçesi oldu. İlçe Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında Doğanyol Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Doğanyol Belediye Başkanı, Muhtarlar ve STK temsilcileri katılmışlardır. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı. Toplantının ardından, Pütürge Kültür Merkezi’nde yapılan Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi Malatya ilçe ziyaretleri istişare toplantısına Pütürge Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı, Muhtarlar, STK Temsilcileri, kooperatif ortakları ve kadın girişimciler katıldılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı. Sonrasında, Kale Müftülüğü toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına Kale Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Kale Belediye Başkan Vekili, muhtarlar, STK temsilcileri, kooperatif ortakları ve üretici kadınlar katıldılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı.

24 Temmuz Cuma Arapgir, Arguvan ve Yazıhan İlçe Ziyaretleri
Arapgir Samime Aydınlar Kültür Merkezi’nde yapılan istişare toplantısına Arapgir Kaymakamı, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Arapgir Belediye Başkanı, muhtarlar, STK temsilcileri, kooperatif ortakları ve girişimci kadınlar katıldılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı. Toplantının ardından, Arguvan Çok Programlı Lisesi toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ, Arguvan Belediye Başkan Yardımcısı, muhtarlar, STK temsilcileri, kooperatif ortakları ve girişimci kadınlar katıldılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı. Sonrasında, Yazıhan Hükümet Konağı toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Akif YILMAZ,  Yazıhan Belediye Başkan Vekili, muhtarlar, STK temsilcileri ve kooperatif ortakları katıldılar. Açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı.