Kooperatifçilik Otobüsü Nevşehir’de

30 Haziran 2020

Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN, Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında 29 Haziran – 2 Temmuz tarihlerinde Nevşehir’de yapılacak il programının ilk ziyaretini Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne yaptı.

Nevşehir merkez ve ilçelerini ziyaret edecek olan Kooperatifçilik Otobüsü’nün ilk durağı, istişare toplantısının gerçekleştirileceği Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası oldu. İstişare Toplantısı öncesinde Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN başkanlığındaki Bakanlık heyeti, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmalarını, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet PINARBAŞI, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim ARI ve Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN yaptı. Proje videosunun izlenmesi ve kooperatifçilik konulu sunumun ardından Nevşehir’de kooperatifçiliğin tanıtılması ve geliştirilmesine yönelik faaliyetler hakkında istişare toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim ARI’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Esnaf, sanatkârlar ve kooperatiflere ilişkin geliştirilebilecek projeler ve işbirliği imkânları değerlendirildi.