Türkiye Kooperatifler Fuarı Açılıyor

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Türkiye Kooperatifler Fuarı için geri sayım başladı.

13 Aralık 2023

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, Türkiye Kooperatifler Fuarının beşincisi 26-29 Aralık 2023 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde kapılarını açıyor!

Fuarda kooperatifler ve üst kuruluşları ile kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar ile özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, market ve önde gelen elektronik ticaret firmaları ile esnaf ve çiftçilerimizden girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içindeki tüm aktörler tek bir çatı altında toplanarak kooperatiflerimizin yerli ve milli üretimdeki gücünü pekiştirecek.

Fuar ile önemli e-ticaret ve market temsilcileri ile tanışma ve iş yapabilme imkânı bulacak olan kooperatiflerimiz bu sayede yeni bir vizyon edinebilecek, üretim kapasitelerini ve ticaret hacimlerini artırarak dünya kooperatifleri arasına girebilecek.

Kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden örneklerin de sergileneceği fuar süresince gerçekleştirilecek çocuk etkinlikleri, eğitimler ve paneller sayesinde kooperatifçilerimizle birlikte yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza kooperatif bilinci ve farkındalığı aşılanacak.

İmece kültürümüzün ticari hayata yansıması olan kooperatif işletme modelini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla tüm vatandaşlarımızı kooperatif ürün ve hizmetleri ile tanışmak, kooperatif bilincini çocuklarımıza ve gençlerimize aşılamak için fuara davet ediyoruz.

Fuarın tanıtımı için hazırlanan kamu spotu filmine ulaşmak için tıklayınız.