Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce S.S. Gül, Gül Yağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (GÜLBİRLİK) Ziyareti Gerçekleştirildi

04 Haziran 2024

Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü heyetince, Isparta ilinde GÜLBİRLİK'in üretim tesislerinin yerinde ziyaret edildiği ve faaliyetlerinin değerlendirildiği bir program gerçekleştirildi.

1 Haziran 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyarete Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sayın Taha Enes ŞENER ve Genel Müdür Yardımcısı Seçkin CENKIŞ ile Daire Başkanları Çilem ÇATALBAŞ ve Gülsüm Gözde AYANOĞLU iştirak etti.

Program kapsamında, Genel Müdürlük heyeti tarafından Güneykent Gülyağı Fabrikası'nda incelemelerde bulunuldu. Buna müteakiben, İslamköy Konkret Fabrikası ziyareti gerçekleştirildi.

Rosense markası ürünleri kozmetik tesisisi ile Kılıç Gülyağı Fabrikası'nın da ziyaret edildiği program dahilinde ayrıca GÜLBİRLİK Genel Müdürlüğünde düzenlenen toplantı vesilesiyle Birliğin faaliyetlerine ve sektörde yaşanan sorunlar ile bu doğrultuda yapılabilecek çalışmalara ilişkin kapsamlı istişarelerde bulunuldu.