Kooperatifçilik Otobüsü Kayseri’nin İlçelerini Ziyaret Ediyor.

29 Haziran 2020

Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi kapsamında 24 Haziran’da Develi İlçesi’nde istişare toplantısı gerçekleştirildi. Develi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa MAŞLAK, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa ALAN, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp AKSOY ve Develi Kaymakamı Murat DURU’nun açılış konuşmalarının ardından Kooperatifçilik ve İhracat konulu sunumlar yapıldı.

Kooperatifçilik Otobüsü’nün 25 Haziran’daki durağı Kayseri’nin Yahyalı İlçesi oldu. Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa ALAN, Yahyalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemal Ersin ÇAKIR, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail HAK ve Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre ALTINER’in açılış konuşmalarının ardından kooperatifçilik sunumu yapıldı.

Kayseri’deki ilçe ziyaretleri, 26 Haziran Cuma günü Yeşilhisar İlçesi’ndeki istişare toplantısı ile sona erdi. Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 19. Bölge Birliği Başkanı Mustafa ALAN, Kayseri Ticaret İl Müdürü Alaattin FIRAT, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit TAŞYAPAN, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail HAK ve Yeşilhisar Kaymakamı Fatih BAYRAM’ın açılış konuşmalarının ardından toplantıya kooperatifçilik sunumuyla devam edildi. Sunum sonrasında katılımcılarla kooperatifçilik alanında farkındalık yaratılması ve kooperatifçiliğin geliştirilmesine yönelik toplantı yapıldı.