Birlik ve Federasyon Genel Sekreterlerine Eğitim Verildi

13 Mayıs 2024

Esnaf ve sanatkârlar odaları birlikleri ile esnaf ve sanatkârlar federasyonları genel sekreterlerinin katılımıyla 8-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da Eğitim Toplantısı düzenlendi.
 
Açılış konuşması Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp AKSOY tarafından yapılan programda; Daire Başkanları Cevat AKGÖNÜLLÜ ile Zehra ARSLAN UYSAL, Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Özcan AVCI, TESK Genel Başkanı Bendevi PALANDÖKEN, Genel Başkan Vekili Burhan AKSAK, Antalya ESOB Başkanı Adlıhan DERE, UNICEF Sosyal Politikalar Sorumlusu Melih AKIN hazır bulundu.
 
Üç gün süren eğitim sürecinde Daire Başkanı Zehra ARSLAN UYSAL tarafından mevzuata ilişkin, Daire Başkanı Cevat AKGÖNÜLLÜ tarafından ise uygulamaya ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.
 
Ayrıca düzenlenen genel değerlendirme toplantısı kapsamında; 82 birlik ve 13 federasyon genel sekreterinin mevzuat, uygulama, özlük hakları gibi konulardaki görüş, öneri ve sorunlarını dinlenerek istişarelerde bulunuldu.