Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut GÜRCAN Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Temsilcileri ile Bir Araya Geldi

18 Temmuz 2024

Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut GÜRCAN, 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Marmara ve Trakya bölgelerinin Oda Başkanları ile kurul toplantısında bir araya geldi.

Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Sayın Taha Enes ŞENER ile Genel Müdür Yardımcısı Seçkin CENKIŞ'ın da katılım sağladığı toplantı kapsamında; meslek kuruluşlarının talepleri dinlenerek pazarcılık mesleği ile iştigal eden esnaf ve sanatkârların gündeminde yer alan konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Bakan Yardımcısı Sayın GÜRCAN, konuşmasında; adil ve rekabetçi bir iç piyasa ile istikrarlı bir iç ticaret ortamı tesis etmenin en temel hedeflerden biri olduğunu belirterek, bu kapsamda yapılan düzenlemelere ilişkin bilgi aktardı.

Sayın GÜRCAN; Ticaret Bakanlığı olarak, sebze ve meyve ticaretinin gıda güvenliğine ve serbest rekabet şartlarına uygun bir biçimde yapılması için çalışmaları titizlikle sürdüreceklerini ifade etti.